Skoči na glavno vsebino

SMS bazar artikli

Če želite rezervirati artikel, pošljite sms artikel [številka artikla] na 064178774 ali preberite QR kodo desno od slike. Za natančna navodila kliknite tukaj.

Če se vam pod tem zapisom izdelki ne prikažejo, kliknite tukaj. Za večjo sliko artikla kliknite na sliko artikla.

  1. primer: Artikle si ogledujem preko računalnika. Všeč mi je artikel s številko 25. Če imam pametni telefon in naložen program za branje QR kod, z mobilnikom preberem QR kodo, ki se nahaja desno od slike artikla. Zgeneriral se bo SMS z vsemi potrebnimi podatki za rezervacijo želenega artikla, zato pošljem to SMS sporočilo. Kot odgovor bom dobil, ali je rezervacija uspela.
  2. primer: Artikle si ogledujem preko računalnika. Všeč mi je artikel s številko 25. Na telefonsko številko 064178774 pošljem SMS sporočilo: ARTIKEL 25. Kot odgovor bom dobil, ali je rezervacija uspela. Pozor, med ključno besedo artikel in številko artikla je presledek.
  3. primer: Artikle si ogledujem preko mobilnika. Všeč mi je artikel na sliki. Tapnem na besedilo Rezerviraj pod sliko. Zgeneriral se bo SMS z vsemi potrebnimi podatki za rezervacijo želenega artikla, zato pošljem to SMS sporočilo. Kot odgovor bom dobil, ali je rezervacija uspela.
  • Poslan sms se obračuna po ceni, ki jo uporabnik plačuje svojemu mobilnemu operaterju.
  • Povratni sms je brezplačen.
  • Poslan sms je rezervacija za artikel. Prostovoljne prispevke lahko oddate ob prevzemu in jih bomo namenili v Šolski sklad.
  • Na eno mobilno številko je možno rezervirati največ 5 artiklov iz posamezne kategorijeČe želite večje število artiklov, uporabite drugo mobilno številko.
  • Ob prevzemu lahko povratni SMS uporabite kot potrdilo o rezervaciji, zato predlagamo, da ga ne izbrišete.

Dostopnost