Skoči na glavno vsebino

Informacije pred začetkom novega šolskega leta; 1. del

Spoštovani starši,

bliža se 1. šolski dan novega šolskega leta, ki bo, kot je bilo prejšnje, gotovo posebno … Upam, da ste z vašimi otroki lepo preživeli počitniške dneve in da se že pripravljate na nov začetek.

V sredo, 1. 9., se bodo šolska vrata odprla za vse učence od 1. do 9. r., in to ob upoštevanju higienskih in drugih varnostnih ukrepov in priporočil; nekako tako, kot smo zaključili lansko šolsko leto, s to novostjo, da se za učence 3. triade (7., 8. in 9. r.)  predvideva samotestiranje enkrat tedensko, in to doma, ter nošenje mask.

Sprejem prvošolcev za OŠ Petrovče bo predvidoma ob  9.00, za POŠ Trje pa ob 10.30. Vabila  boste starši prejeli v začetku naslednjega tedna.

Na šolski spletni strani še vedno najdete sezname učnih gradiv; najbrž že veste, da lahko delovne zvezke kupite tudi z letošnjim turističnimi boni.

 Na spletni strani je tudi nagovor ministrice za šolstvo in ministra za zdravje.

Če boste kar koli potrebovali, so uradne ure na matični šoli vsak dan od 7.00 do 14.00.

Vsi starši boste podrobnejše informacije o začetku novega šolskega leta prejeli v naslednjem tednu, tudi seznam razrednikov ter aktualne vozne rede šolskih prevozov. Sezname učencev bodočega 6. r. (6. a, 6. b, 6. c) boste starši prejeli v petek, 20. 8.

Informacije v zvezi s prijavo otrok v jutranje varstvo in podaljšano bivanje ter šolskim prevozom na relaciji Levec – Petrovče ste starši prejeli preko eAsistenta.

Za morebitna vprašanja sem vam na voljo.

Lepo vas pozdravljam in se veselim, da se z vašimi otroki in z vami kmalu spet vidimo.

Irena Kolar

ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost