Skoči na glavno vsebino

GCC vabi

Vse novice na temo vpisa na GCC objavljajo na šolski spletni strani in na posebni podstrani, ki je namenjena vpisu. Vabijo tudi k spremljanju njihovih Facebook in Instagram profilov ter spletnega časopisa Sledko, kjer skušajo zajeti celoten pester utrip, ki ga soustvarjajo dijaki in učitelji GCC. Za vsa vprašanja pa smo vedno na voljo tudi na telefonski številki 03 428 57 00 in e-naslovu info@gcc.si.  

JANUARSKI SPLETNI KVIZ, MINI LIKOVNI NATEČAJ IN SPLETNO DRUŽENJE Z GCC DIJAKI

Na spletni strani  so že objavili TRETJI SPLETNI KVIZ, tokrat na temo ruščine, ki je ob nemščini in španščini eden izmed treh drugih tujih jezikov, ki jih lahko dijaki gimnazijskega programa izberejo ob vpisu oz. eden izmed šestih tretjih tujih jezikov oz. še dodatnih treh jezikovnih krožkov, ki jih imamo na GCC za dijake vseh programov. Tega so tokrat dopolnili še z MINI LIKOVNIM NATEČAJE za vse, ki radi ustvarjajo. 

V sredo, 20. 1. 2021, ob 17. uri vse učence vabijo na kratko SPLETNO SREČANJE Z NAŠIMI DIJAKI, ki se učijo ruščino kot DRUGI in TRETJI tuji jezik, s profesoricama ruščine in z našo zanimivo in iskrivo zunanjo sodelavko Olgo Kupljenik, rojeno Rusinjo, ki pa že vrsto let živi v Sloveniji. Na ta dan bomo razglasili tudi zmagovalce kviza in likovnega natečaja. Prijave zbiramo na TEJ POVEZAVI do 15. 1.; tu lahko učenci oddate tudi svoja likovna dela. Seveda se lahko učenci na srečanje prijavite tudi, če ne boste sodelovali pri kvizu oz. na natečaju.

Vabijo vas tudi k ogledu kratkega filma na temo ruščine, ki ga je posnela njihova četrtošolka Jerneja Čerenak (likovna gimnazija – umetniška smer), ki je v okviru medšolskih izmenjav, ki jih izvajamo na GCC, eno šolsko leto preživela v Rusiji. Film najdete na TEJ POVEZAVI.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost